top of page
Пошук
  • Фото автораШестаківська школа

День Єднання

Україна — це наша земля, рідний край, наша країна з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. Це велика держава, і живуть у ній різні народи. Крім українців, нашу землю заселять люди інших національностей. Серед них росіяни, білоруси, поляки, чехи, молдовани, євреї, румуни, греки та інші. І всі вони знайшли в нашому краї свою батьківщину, називають матір’ю соборну і суверенну Україну

Україна — це історія народу, який протягом багатьох віків боровся за свою свободу і незалежність. Це його славні лицарі — Петро Сагайдачний, Іван Сірко, Богдан Хмельницький, Максим Залізняк, Іван Мазепа, Олекса Довбуш, Устим Кармелюк та багато-багато інших, які віддали своє життя за щастя народу.

Україна — це рідна мова, неповторна і мелодійна.

Нашу землю, рідну домівку, Україну, що здобула незалежність і будує державу, ми повинні берегти й любити.

16.02.2022 в День Єднання перед лицем загрози вторгнення РФ, наш народ повинен, як ніколи, посилити консолідацію, для зміцнення стійкості. Ми повинні любити та захищати свою країну. Всіх громадян нашої держави об’єднує бажання жити у мирі, жити щасливо, однією сім’єю з батьками, дітьми. І на все це ми маємо повне право, тому що ми у себе вдома, ми в Україні. І ніжно наш дім не любитиме так, як ми любимо.

Любіть Україну, як сонце, любіть,

Як вітер, і трави, і води...

В годину щасливу, і в радості мить,

Любіть у годину негоди.

Любіть Україну у сні й наяву,

Вишневу свою Україну,

Красу її, вічно живу і нову,

І мову її солов’їну.

Любіть у труді, у коханні, в бою,

В цей час, як гудуть батареї...

Всім серцем любіть Україну свою, -

І вічні ми будемо з нею.



109 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page